🔻دانشجویان ،مظهر شهامت و سرعت عمل ملت ایران هستند.
امام خامنه ای (مدظله العالی)
💠 معلّم قرآن و دانشجوى شهید محمّدباقر رنجبر آذرفام
روز سیزدهم فروردین ماه سال 1334 ه .ش حکم آباد تبریز با قدوم شقایقى از گلستان الهى آراسته گشت، شقایقى عاشق که بعدها با بذل جان در راه معشوق و آزادى میهن با خون پاکش آبروئى دوباره به خاک بخشید. محلّه دردآشناى حکم آباد آشناى گامها و عطر بهشتى خون اوست.
محمّدباقر با لفظ جلاله اللَّه لب به سخن گشود و شش سال بیشتر نداشت که با نماز انس گرفت و در سایه توجّهات والدین مؤمن و متعهدش در عین فراگیرى علم و دانش لحظه اى از آموزش مسائل دینى غفلت نورزید.
🔶 او سرسختانه با رژیم در حال جدال و مبارزه بود و عاقبت در روز 28 بهمن ماه در جمع دوستان در مسجد ارشاد لب به سخن گشود و آخرین توصیه ها را در رابطه با تظاهرات و قیام 29 بهمن تبریز به همراهانش نمود و گفت: «... مرگ در بستر ذلّت است، مرد باید در میدان هاى نبرد بمیرد، ما در این راه سرنوشتى غیر از این نداریم، که یا به شهادت برسیم، یا زندانى و مجروح شویم که باید براى هر سه آنها خودمان را آماده کنیم...»
🔸 محمّدباقر که وجود آسمانى اش مهیاى سفرى سرخ بود، در قیام روز 29 بهمن سال 1356 پس از ساعتها درگیرى با عمال رژیم، مجروح شد و یازده روز بعد در بیماستان حضرت امام خمینى قدس سره (پهلوى سابق) توسط مأمورین ساواک به شهادت رسید.
نام: محمد
نام خانوادگى: عبدلىحیدرى
نام پدر: سیفعلى
تاریختولد: 1329/02/10
ش.ش: 681
محلصدورشناسنامه: تبریز
تاریخ شهادت: 1365/10/23
شرح حادثه: حوادث ناشى ازدرگیرى مستقیم بادشمن-توسط دشمندرجبهه
استان: بنیادشهیداستانآذربایجانشرقى
محمد در 28 بهمن سال 1329 ه .ش در محله دیزج حکم آباد چشم به جهان گشود. او از کودکى علاقه زیادى به نظامى گرى داشت که همین اشتیاق باعث گردید وى بعد از طى دوره راهنمائى تحصیل، به نیروى هوائى بپیوندد و دوره هاى آموزشى را طى نماید. همزمان با خدمت در ارتش، بطور شبانه به ادامه تحصیل پرداخت و توانست با اخذ دیپلم فنى به درجه استوار یکمى نائل آید. او در سال 1356 ازدواج نمود که حاصل این پیوند مبارک چهار فرزند پسرى است که از وى به یادگار مانده اند. در همان سال براى گذراندن دوره دانشکده افسرى به مشهد مقدس اعزام گردید.
پیش از پیروزى انقلاب اسلامى در راستاى براندازى نظام شاهنشاهى با جمعى از دوستانش، گروهى سیاسى مذهبى تشکیل داده بودند که در سال 1357 گارد شاهنشاهى پى به فعالیت هاى این گروه برد و ایشان بازداشت گردید. محمد در 17 دیماه همان سال آزاد شد و در به ثمر رساندن خون شهداء و پیروزى انقلاب از هیچ کوششى فروگذار نکرد و سرانجام در 19 بهمن ماه همراه با پرسنل فداکار نیروى هوائى با امام انقلاب بیعت نمود.
ایشان پس از پیروزى انقلاب اسلامى با درجه ستواندومى در عقیدتى سیاسى پایگاه دوم شکارى مشغول ادامه خدمت گردید که در آن زمان منشاء خدمات ارزشمندى گردید از جمله احداث مسجد در قسمت ستادى پایگاه.
📣 رهبر انقلاب: نگذارید جوششِ خونِ شهیدان فروبنشیند؛ ۱۴۰۲/۹/۱۵
💠 سال 1365 به همراه کریم عازم جبهه شدیم، : برادرم به گردان حبیب ابن مظاهر رفت و من طبق معمول در گردان امام حسین (علیه السلام) بودم. کریم با گردان غواصی بود، آنها ساعت یک نیمه شب 19 دی ماه عملیات کربلای 5 را با رمز «یازهرا» آغاز کردند.
منتظر شکستن خط و دستور حرکت بودیم. ساعت دو بعد از ظهر با قایق راهی نبرد شدیم. درگیری در شلمچه شدت بیشتری داشت.
پس از چند روز درگیری، گردان برای سازماندهی مجدد و تجدید قوا به محل گردان بازگشت. به من دستور دادند به تبریز بروم. نمیدانستم چه اتفاقی افتاده است.
در اهواز سوار قطار شدم و پس از ساعتها به تبریز رسیدم. بین راه پلاکاردی توجه مرا جلب کرد که روی آن «شهادت برادر کریم ابراهیمی معروفی مبارک باد» نوشته شده بود. فهمیدم که برادرم در راه شهادت، از من سبقت گرفته است.
راوی : حاج «رحیم ابراهیمی معروفی» برادر شهید
#شهید_کریم_ابراهیمی
🌷🌹تقویم یادبود شهداء 🌹🌷
@shohada_hokmabad_tbriz
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
📣 رهبر انقلاب: نگذارید جوششِ خونِ شهیدان فروبنشیند؛ ۱۴۰۲/۹/۱۵
✍️ نحوه آسمانی شدن شهید عباس ابراهیمی معروفی
💠 من قبل از برادرانم که ، برای حضور در جبهه و شهادت از هم سبقت میگرفتند، عازم جبهه شده بودم و عباس را هم با خود به گردان امام حسین (علیه السلام) بردم که گردان به منطقه شط علی و هورالهویزه مأمور شد.
دسته آنان برای پدافند در اسکله اعزام شد.
دو ساعت از حضورشان در محل مأموریت نگذشته بود که خمپارهای روی اسکله جا خوش کرده و تعدادی به شهادت رسیده بودند.
همرزمانش پیکرها را از داخل آب بیرون آورده و متوجه میشوند که ترکش قسمتی از سر برادرم عباس را بوسیده و او به شهادت رسیده است.
راوی : حاج «رحیم ابراهیمی معروفی» برادر شهید
#شهید_عباس_ابراهیمی
🌷🌹تقویم یادبود شهداء 🌹🌷
@shohada_hokmabad_tbriz
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
وصیتنامه شهید محمد عبدلی حیدری
نام: محمد💠 براى عضویت در سپاه نذر کرده بود .
#شهید_یوسفعلی_قاسمی
✍🏻 بعد از شروع جنگ تحمیلى، او که مشتاق اعزام به جبهه هاى حق علیه باطل بود یک سال سنش را در شناسنامه اش بزرگتر کرد و از طرف بسیج عازم جبهه شد.
یوسفعلى به نهاد مقدس سپاه عشق مى ورزید و براى پیوستن به سبزپوشان پاسدار انقلاب بیقرارى مى نمود و با توسل به این عشق در سال 1362 ه .ش مشتاقانه به سلسله سبزپوشان سپاه پاسداران پیوست.
🔶 او براى عضویت در سپاه نذر کرده بود سفره «حضرت ابوالفضل(علیه السلام)» باز کند.
🔸آنگاه از طرف سپاه عازم جبهه شد و در عملیات هاى «مسلم بن عقیل»، «والفجر مقدماتى» و «والفجر یک» شرکت فعالانه داشت.
✅ او مرحله به مرحله پله هاى بیقرارى را پشت سر گذاشته بود و از والفجرها گذشته و به کربلا رسیده بود تا اینکه در 25 دیماه سال 1365 در عملیات «کربلاى 5» بر اثر اصابت ترکش به فوز عظیم شهادت نائل آمد.
شهید یوسفعلی قاسمی طابق
#شهادت_مرگ_زیرکان
🌷🌹تقویم یادبود شهداء 🌹🌷
@shohada_hokmabad_tbriz
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
درسال ۱۳۴۲ ه .ش شقایقى دیگر از گلستان الهى سر از خاک برآورد تا حدیث جاودانگى و آزادگى شقایقها را زمزمه کند و با خون سرخش شعر هیهات من الذلة را در دیوان هستى بسراید. دفتر زندگى عبداللَّه در خانوادهاى متعهد و مذهبى در محله ارّهگر تبریز گشوده شد و در آنجا بود که فصلهاى نخستین این دفتر و داستان پر حادثه ورقخورد.
اودر دامان مادرى پارسا و پدرى دلسوز و زحمتکش رشد کرد و بالید. دوره ابتدائى تحصیل را در دبستان شهید توانا(قطران) گذرانید. و از همان اوان کودکى در مراسم عزادارى حسینى و نمازهاى جماعت در مساجد حکمآباد شرکت فعّال داشت و این حضور معنویش باعث شد که وى همزمان با تحصیل، در کلاسهاى عقیدتى و فعالیتهاى فرهنگى قبل از انقلاب «مسجد ارشاد» شرکت کند.
بااوجگیرى انقلاب اسلامى در ماههاى پرتپش نهضت امام، عبداللَّه در اکثر راهپیمائىها و تظاهرات مردمى حضورى فعّال داشت و پس از به ثمر نشستن نهضت عاشورائى حضرت امامخمینىقدس سره، در پایگاههاى بسیج مستقر در مساجد به حراست از دستاوردهاى ارزشمند انقلاب مشغول شد و عمده فعالیتش را معطوف مساجد کرد و بدین منظور «کانون فرهنگى مسجد کوچک ارّه گر» را پایه گذارى نمود و از این طریق با تشکیل گروه هاى سرود و نمایش و کتابخانه، جوانان و نوجوانان را با برنامه هاى مؤثر و ارزشمند فرهنگى جذب مسجد کرد و آنها را در مسیر الهى انقلاب رهنمون شد.
باآغاز جنگ تحمیلى، در اوائل سال ۱۳۶۱ ه .ش پس از گذراندن آموزش کوتاه مدت نظامى در «پادگان خاصبان» روز چهارم مرداد ماه همان سال راهى جبه هاى نبردشد.
عبداللَّهکه عشق به جبهه و جراحت با وجود سبزش عجین گشته بود دیگر ماندن در پشت جبهه را تاب نمى آورد که به همین علّت در دى ماه سال ۱۳۶۴ ه .ش به لشکر ۳۱ عاشورا بازگشت و در عملیات «والفجر ۸» با عنوان معاون گروهان ویژه لشکر عاشورا اوج حماسه و ایثار خود را به نمایش گزارد.
کلام او جارى در عشق بود وپیامش فریاد لا به غیر خدا و عزمش طوفان بنیان کن ظلم و صدایش پیام محبت وصفا.